MónTerrassa
“Seguiment policial exhaustiu” a les agressores de menors a Terrassa

Mossos invenstiga diverses agressions per part d’un grup de joves que amenaça i agredeix adolescents als barris de Sant Pere Nord i Can Tusell. Les famílies han presentat els informes de lesions i diversos vídeos probatoris d’aquestes agressions al cos policial.

Davant d’aquests fets, el regidor de Drets Socials, Noel Duque, ha emès un comunicat a través de les xarxes socials en què exposa la posició de l’Ajuntament de Terrassa i què es pensa fer per intentar resoldre la situació. El regidor indica que “és un tema en el qual existeixen delictes greus, i per tant el paper de la policia i Mossos és molt important, però també és un problema social que hem d’intentar aturar per aconseguir que no es produeixi més, mentre la llei continua el seu curs”.

Duque subratlla que el fet que la investigació ja estigui en marxa no fa que el problema “desaparegui”, i per això, “estarem al costat de les famílies i les víctimes per qualsevol assessorament o suport que necessitin”. D’altra banda, el regidor anuncia que s’incrementarà la presència policial als instituts de les agressores per tal de fer “un seguiment policial exhaustiu tant d’elles com de les seves famílies. I mantindrem reunions periòdiques amb mossos, policia municipal, famílies i serveis socials”. Duque agraeix l’actitud “comprensiva i constructiva de les famílies de les víctimes” i sentencia que “treballarem amb tots els recursos municipals per posar fre això i perquè es faci justícia i es protegeixi als menors”.

Completamente indignados, tristes y enfadados con todas las agresiones e intimidaciones que han sufrido menores y…

Posted by Noel Duque Alarcon on Dimecres, 28 d’octubre de 2020

Nou comentari

Comparteix