MónTerrassa
Terrassa estrena pàrquings especials per programar el GPS de forma segura
  • CA
Espais d’aparcament especial per a programar el navegador del vehicle | Terrassa Mobilitat

!--akiadsense-->

L’Ajuntament de Terrassa ha habilitat dos espais d’aparcament especial per a programar el navegador GPS del vehicle abans d’entrar i sortir de la ciutat. És una mesura de seguretat per evitar que l’acció es faci mentre s’haurien de tenir les mans al volant i conduir. De moment, aquestes places s’implantarà a la Rambleta del Pare Alegre, prop de la cruïlla amb el carrer de Navas de Tolosa.

Aquestes places, que estaran senyalitzades, permetran l’aparcament per períodes no superiors a cinc minuts per programar els dispositius de navegació. Segons comenten des del govern de Terrassa, un dels objectius de la mesura és “habilitar espais d’aparcament que dissuadeixin a les persones conductores que continuen assumint el risc de programar rutes als seus navegadors mentre circulen, cosa que prohibeix la normativa. Aquestes conductes posen en perill a la resta d’usuaris de les carreteres i a ells mateixos”.

Es reservaran dues places, una en sentit nord, és a dir, cap a l’interior de la ciutat, i l’altra en sentit sud, és a dir, cap a la sortida de Terrassa. La lògica d’aquesta ubicació respon a “alguns dels llocs on és més probable tenir la necessitat de programar rutes al navegador“. Les places estan senyalitzades amb un cartell amb clara vocació pedagògica que recorda que no està permesa la manipulació d’aparells durant la conducció.

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa