MónTerrassa
Terrassa estrena dues noves zones de lliure circulació de gossos

Terrassa tindrà ben aviat dues noves zones de circulació de lliure circulació de gossos. Així ho ha anunciat aquest dimarts, 4 d’octubre, el tinent d’alcalde de Drets Socials i regidor de Benestar Animal, Noel Duque. La posada en marxa d’aquests espais serà aquest cap de setmana, amb motiu de la III Festa dels Animals.

Les noves instal·lacions es trobaran ubicats al Parc de Vallparadís. El primer, estarà ubicat al Pla de Can Guardiola. El segon, serà a la Devesa. Aquests dos s’uniran el que ja es troba en funcionament, situat a l’Horta dels Frares. Això sí, ambdós tindran una particularitat respecte a aquest últim, i és que hi haurà restriccions horàries: només es podrà utilitzar de 8 a 10 del matí i de 8 a 10 de la nit.

“Ha estat una solució consensuada amb un col·lectiu que portaven els gossos a la zona del pipican de Vallparadís. Es queixaven que hi havia moltes famílies i que l’espai els havia quedat petit. Van iniciar una recollida de signatures i vam decidir que la millor opció era trobar-nos i negociar per trobar una alternativa que beneficiés a tothom”, ha exposat Duque. D’aquesta manera va sorgir la possibilitat d’incrementar l’espai destinat als gossos en dos punts més del mateix parc. “Creiem que això serà bo tant pel mateix parc com per a les famílies amb animals”, ha dit.

A més, ja ha avançat que no serà l’última oberta de pipicans que es veurà en els pròxims mesos. “Si la legislatura i el pressupost ens ho permet, la idea del govern municipal és obrir un altre espai de lliure circulació a la zona de Can Parellada. Volem que la ciutat tingui vàries zones més d’esbarjo”. I és que l’objectiu és que tot terrassenc amb un animal a la família, tingui aquests espais exclusius a menys de 15 minuts de casa seva.

Tot a punt per a la III Festa dels Animals

Aquest diumenge, 9 d’octubre, tindrà lloc la III Festa dels Animals. A partir de dos quarts de deu del matí i fins a les set de la tarda, el Parc de Vallparadís (a la zona de la Carpa Gran) s’omplirà d’activitats on els peluts en seran els protagonistes. Hi podrem trobar prop d’una seixantena d’entitats, amb els seus estands informatius, a més de tallers infantils, exhibicions i xerrades. Fins i tot una desfilada.

L’objectiu és “donar veu a les entitats, promoure l’adopció responsable i sensibilitzar sobre la cura i respecte als animals”, ha sentenciat Duque. Aquests any el Cartell ha estat escollit per la Comissió de Benestar Animal i el seu disseny ha estat de la mà de 4 Petjades i Voluntaris CAAd Terrassa.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a octubre 04, 2022 | 14:28
    Anònim octubre 04, 2022 | 14:28
    Se lo comentare a los vecinos que traen a mear a los perritos a mi puerta, a lo mejor les hace ilusion y los llevan

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa