MónTerrassa
Terrassa, entre les ciutats més “calentes” de l’Estat i amb més infidels

Terrassa se situa entre les ciutats de l’Estat amb més inscrits a la xarxa Ashley Madison en relació al total de població. Es tracta d’una plataforma majoritàriament utilitzada per persones, 90 per cent homes, amb parella estable que busquen aventures sexuals fora de la parella. El municipi amb més inscrits en funció del nombre d’habitants és la capital del Bages, Manresa. Seria així la ciutat amb més ‘infidels’, seguida per Barcelona, Lleó i Madrid. En el Top 20 hi ha Sabadell (13) i Terrassa (15). El director europeu d’Ashley Madison, Cristoph Kraeme, ha assegurat a Rac 1 que Catalunya és el territori amb més infidelitats probablement pels ideals més “progressistes i oberts” de la societat catalana.

El Top 20 de ciutats més ‘calentes’ d’Espanya. Font: Ashley Madison

Catalunya se situa des de fa anys en les posicions més altes del rànquing tot i que és “insòlit” el que passa amb Manresa, que ha passat del lloc 19è d’Espanya al lideratge: “Queda per veure si el Bages es convertirà en la nova meca dels infidels”, diu Kraeme.

Què és Ashley Madison?

És una aplicació de cites per a casats que, segons diuen, tenen 70 milions d’usuaris arreu del món. Està present a mig centenar de països. L’any 2015 van patir un atac informàtic que va deixar al descobert dades sobre l’ús de la plataforma.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa