Canvi de l'enllumenat públic al barri de Ca n'Aurell

Canvi de l’enllumenat públic al barri de Ca n’Aurell | Laia Yon Goin

El projecte Terrassa Energia Intel·ligent (TEI) és un dels finalistes als enerTIC Awards 2019, que atorga l’organització del mateix nom per reconèixer els projectes tecnològics innovadors realitzats per empreses i organitzacions públiques i privades compromeses amb l’eficiència energètica i la sostenibilitat. Una comissió d’experts ha triat els finalistes de cada categoria entre els 130 projectes presentats, i ara es recolliran els vots de la ciutadania per decidir els premiats. Fins els 15 de novembre, totes les persones que es registrin a la pàgina web dels premis (www.enertic.com/awards) podran dipositar-hi el seu vot. L’organització dels premis no admetrà usuaris registrats amb emails no corporatius, tipus gmail.com.

Els projectes guanyadors dels Premis enerTIC es donaran a conèixer el 12 de desembre en una cerimònia a la Secretaria d’Estat per a l’Avenç Digital, a Madrid. A la mateixa cerimònia es presentarà la VIII Guia de Referència Smart Energy: “Tecnologia per a la millora de l’Eficiència Energètica”, que recollirà tots els projectes finalistes.

El projecte TEI és una iniciativa pionera a Catalunya que s’emmarca en l’Estratègia smart city municipal i que farà possible importants millores mediambientals i econòmiques: reducció del consum energètic, millora de eficiència energètica i disminució de les emissions de CO2. El projecte actua sobre l’enllumenat públic (substitució de totes les làmpades per tecnologia LED), la millora de l’eficiència energètica en edificis municipals, la generació d’energia renovable per autoconsum dels equipaments i la renovació del parc d’autobusos amb vehicles híbrids.

Més informació del Projecte TEI a https://www.terrassa.cat/tei

Nou comentari