MónTerrassa
Terrassa donarà la benvinguda als Reis amb una gran festa
  • CA
Presentació de la cavalcada de Reis | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

Puntuals a la seva cita, els Reis Mags arriben a Terrassa el 5 de gener per repartir regals, màgia, il·lusió i milers de quilos de caramels. Després d’una festa de benvinguda al Districte 6, Melcior, Gaspar i Baltasar recorreran els carrers de la ciutat acompanyats per un ampli seguici de patges, cavalls, carrosses, vehicles i bandes de música.

Enguany el programa d’actes és el següent:

Ball de Reis

Divendres 5 de gener a les 11.30 h. Bastoners de Terrassa (recapte per la Fundació Busquets). Inici de la ballada a la plaça Vella, al carrer Cremat, Raval de Montserrat i Mercat de la Independència.

Festa de benvinguda

Divendres 5 de gener arribada al Districte 6. Plaça de Can Tusell. A partir de les 16 h. Arribada del Patge Xiu-Xiu que recollirà les cartes de tots els nens i nenes abans que arribin els Reis d’Orient. Amb l’actuació de Miqui Giménez i tallers infantils a càrrec de les entitats i associacions del districte.

16.45 h. Arribada dels SSMM els Reis d’Orient

Cavalcada

18 h. Sortida des de la plaça del Doctor Cadevall. Itinerari: Carrer del Forn, carrer Major, Portal de Sant Roc, Rambla d’Ègara, Passeig 22 de Juliol, carrer del Nord, carrer de la Societat, plaça de la Creu Gran, carrer de la Creu Gran, carrer de Sant Antoni, plaça del Doctor Robert, passeig Comte d’Ègara, carrer de la Font Vella, plaça Vella, carrer de Gavatxons, placeta de la Font Trobada i Raval de Montserrat.

19.45 h (aprox.) Arribada a l’Ajuntament

L’Ajuntament disposarà d’un espai reservat per a persones amb mobilitat reduïda al passeig del Vint-i-dos de Juliol, a l’alçada de la benzinera, poc abans de la rotonda de la carretera de Rellinars. També hi haurà una intèrpret de llengua de signes durant els discursos de la recepció al Raval de Montserrat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa