MónTerrassa
Terrassa dona una alta de Covid-19 però registra una trentena més de casos
  • CA

Aquest dijous, 13 d’agost, hi ha un total de 25 egarencs ingressats als hospitals de Terrassa, una persona menys que les registrades el dia anterior. A Mútua Terrassa hi ha 11 egarencs a planta i 2 a la UCI mentre que al Consorci Sanitari de Terrassa hi ha 8 egarencs a planta i 4 a la UCI, segons dades facilitades per l’Ajuntament de Terrassa.

Les dades de dilluns, dia 10, encara han experimentat una correcció a l’alça: de 51 a 60 casos diagnosticats. Mentre que les dades de dimarts se situen (encara provisionals) se situen en una franja inferior, amb 35 casos. L’evolució global de casos per PCR (gràfic que es pot veure més avall) entre els mesos de març i agost permet tenir una visió de conjunt de la situació a Terrassa en relació al principi de la crisi sanitària.

Des de l’Ajuntament recorden que “les conseqüències de l’esforç o el relaxament col·lectiu es fan visibles unes setmanes després” i que per tant, “tot el que estem fent al llarg d’aquest mes d’agost pot tenir efectes positius a final de mes i al setembre. És importantíssim, doncs, continuar insistint en la responsabilitat de totes i tots. Si seguim fent les coses bé, respectant totes les mesures de seguretat, frenarem el coronavirus”, afirmen.

Dades d'aquest divendres facilitades per l'Ajuntament

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa