MónTerrassa
Terrassa divulga noves normes i consells per als propietaris de gossos
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa iniciarà a partir de dilluns, una campanya informativa de normes i consells de civisme orientada a les persones que treuen a passejar els seus gossos i incompleixen les restriccions dictades amb motiu del confinament. Dintre d’aquesta campanya, que complementarà accions ja efectuades al llarg de les darreres setmanes, s’inclouran normes sobre distàncies mínimes a respectar, sobre l’obligatorietat de recollir les deposicions dels gossos i sobre les distàncies màximes a recórrer per al passeig dels animals domèstics.

Per altra banda, s’intensificaran també les actuacions de neteja als entorns de les zones de lliure circulació de gossos. El Govern municipal ha constatat els darrers dies, a partir de les informacions facilitades per la Policia Municipal, que una part de la ciutadania incompleix de forma puntual o sistemàtica les normes de confinament, especialment en tot el que té relació amb la necessitat de treure a passejar diàriament els gossos.

Com a dada de referència, només aquest dissabte a la tarda es van realitzar més de 50 denúncies a persones que incomplien les normes vigents o havien portat a passejar els seus gossos a espais situats a gran distància dels seus domicilis. A més de la campanya informativa, la Policia Municipal continuarà aplicant amb el màxim rigor les normes de confinament. En aquests casos, l’incompliment de les normes pot comportar sancions de 600 a 30.000 euros i encara superiors si l’incompliment és reiterat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa