MónTerrassa
Terrassa crida a la participació en una nova Marató de Sang
  • CA
Crida a la participació en la donació de sang a Terrassa | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

El Banc de Sang i Teixits de Catalunya celebra del 13 al 20 de gener la 4a edició de la Marató 2.0, després d’unes festes de Nadal en què les donacions s’han reduït un 25% i han situat les reserves en un nivell molt baix. En total, s’esperen aconseguir 8.000 donacions. L’alcalde de Terrassa ha fet una crida a la participació “amb un gest fàcil i solidari, que pot salvar moltes vides”, en l’acte de presentació de la campanya, en el qual hi ha assistit també la regidora de Salut, Maruja Rambla, i el president de l’Assemblea Local de Creu Roja Terrassa, Marià Gàllego. Així mateix, Jordi Ballart ha recordat que es pot participar en aquesta Marató, tant si es pot donar sang com si no, “compartint la necessitat de donar sang a través de les xarxes socials o amb les diferents eines de comunicació que tenim a l’abast”.

Al llarg d’aquests dies, l’objectiu és sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat de donar sang i animar les persones que mai n’han donat a fer-ho en un esdeveniment festiu i extraordinari que mobilitza tot Catalunya. Enguany el lema de la campanya és La teva sang diu coses. Comparteix-les i vol posar de relleu la informació que es pot saber d’una persona a partir del grup sanguini, com ara de qui pot rebre sang, a qui pot donar-ne o quins usos pot tenir la seva sang.

En aquesta web podeu reservar hora, tot i que no és imprescindible us evitarà cues. Recordeu que per ser donant només cal tenir entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos i presentar un bon estat de salut. No cal estar en dejú i és important dur un document oficial d’identitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa