Terrassa se suma aquests dies a la commemoració del 70è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans. L’Ajuntament, a través del Servei de Ciutadania i Drets Humans, en col·laboració amb la síndica de Greuges i la plataforma d’entitats Espai Drets, ha programat diverses d’activitats amb l’objectiu de donar a conèixer els drets humans i sensibilitzar la ciutadania sobre la seva importància. L’acte central tindrà lloc el proper dilluns, 10 de desembre, a les 18 h a la plaça dels Drets Humans.

L’acte, que presidirà l’alcalde de Terrassa, inclourà una lectura de poemes i una peça teatral. A l’acte assistiran el regidor de Drets Humans, Adrián Sánchez, portaveus de Grups Municipals i altres membres del Consistori, a més de la Síndica Municipal de Greuges, Isabel Marqués, i representants de les entitats defensores dels drets humans de la ciutat. Coincidint amb aquest acte, s’estrenarà el lema Terrassa, ciutat de drets i la seva imatge. Sota aquest lema, al llarg del proper any es desenvoluparan diferents activitats de sensibilització amb la col·laboració de les entitats defensores dels drets humans de la ciutat, amb la voluntat comuna de treballar per la defensa i garantia dels drets humans a la ciutat.

A més d’aquest acte institucional, i amb la voluntat d’arribar a tota la ciutat, s’han programat altres propostes. Es tracta d’una activitat de dinamització en diferents places i espais públics de la ciutat per apropar els drets humans a les persones i d’un espectacle familiar a càrrec de l’animador Carles Cuberes, que passarà per totes les biblioteques municipals.

Espectacle familiar Drets humans… al carrer!

Vine a viure una petita gran aventura plena d’emocions, amb històries i personatges únics, sorprenents i originals, que ens aproparan als drets humans, a càrrec de Carles Cuberes. Activitat lliure i gratuïta fins a completar la capacitat de la sala.

4 de desembre, 18 h: Biblioteca D6 (Rambla de Francesc Macià, 191-193)

10 de desembre, 18 h: Biblioteca D5 (carrer dels Jocs Olímpics, 7)

11 de desembre, 18 h: Biblioteca D3 (carrer del Germà Joaquim, 66)

12 de desembre, 18 h: Biblioteca D2 (carrer de Sant Cosme, 157)

15 de desembre, 12 h: Biblioteca Central (passeig de les Lletres, 1)

20 de desembre, 18 h: Biblioteca D4 (carrer de l’Infant Martí, 183)

Drets humans, per molts anys!

Apropa’t a conèixer els drets humans. Participa i comparteix amb nosaltres valors, idees i reflexions per construir una ciutat millor! Activitat lliure i gratuïta

10 de desembre, 16.30 h, al D5 (plaça de Can Roca)

11 de desembre, 16.30 h, al D3 (carrer del Germà Joaquim, 66, davant BD3)

12 de desembre, 16.30 h, al D2 (plaça de Ca n’Anglada)

13 de desembre, 16.30 h, al D6 (plaça del Primer de Maig)

14 de desembre, 11 h, al D1 (Raval de Montserrat)

14 de desembre, 16.30 h, al D4 (plaça de l’Assemblea de Catalunya)

15 de desembre, 11 h, al D7 (plaça de Joan Santamaria)

Nou comentari