MónTerrassa
Terrassa tornarà a tenir pista de gel aquest Nadal
  • CA

Terrassa recupera la pista de gel a la plaça Nova. L’any passat la pandèmia va ser que no es pogués instal·lar l’any passat una de les atraccions de més èxit de temporades anteriors, i un atracció que és present a moltes altres ciutats del país. La posta ja es construeix i fa 30 per 14 metres, amb una superfície útil per patinar de 400 metres i amb capacitat per 80 persones. Tanmateix, es mantindran els aforaments que marqui el Procicat, la qual cosa vol dir que podran varia en funció de com evolucioni la Covid-19 i quines són les mesures que es prenen per combatre-la.

La pista de gel de Nadal de 2021/Lluïsa Tarrida
La pista de gel de Nadal de 2021/Lluïsa Tarrida

El preu del ticket serà de 5 euros, i inclou 30 minuts d’activitat, els patins i el casc. Hi haurà descomptes a 3 euros, per utilitzar només de dilluns a divendres (dissabtes, diumenges i festius, no). A la posta hi haurà elements per ajudar els més menuts a sostenir-se i cadires especials per a persones amb capacitats diverses.

L’equipament tindrà un tancat perimetral amb portes d’accés i sortida pel públic, i serà accessible per a tothom. Des de l’Ajuntament de Terrassa s’ha previst una cua inclusiva i accessible per a la ciutadania amb capacitats diverses. S’ha pensat en tothom com ho demostra que durant dues hores al dia s’eliminarà el soroll i tot tipus de música, una mesura inclusiva per a menors i adults amb trastorns de l’espectre autista o amb problemes per gestionar els ambients sorollosos.

Per escoles i entitats

La pista de gel es posa a disposició de les escoles, entitats que treballen amb persones amb capacitats diverses i grups de lleure, de dilluns a divendres, en la franja de matí, quan disposaran d’una hora per ús, amb cita prèvia. Es farà les setmanes del 29/11 al 3/12; del 13/12 al 17″20; del 20 al 22/12.

Per aconseguir les zero emissions del contaminant CO2, l’empresa adjudicatària compensarà la totalitat de la petjada de carbono associada al funcionament de la màquina refredadora de la pista de gel, a través d’una firma especialitzada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa