MónTerrassa
Terrassa supera les 680 morts per Covid

Terrassa ja ha superat les 680 defuncions per Covid-19. Segons les últimes dades del Departament de Salut actualitzades a dia 15 d’abril de 2022, s’han registrat un total de 681 morts pel virus des de l’inici de la pandèmia. Però tot i que les morts per la Covid continuen, aquestes han disminuït dràsticament i es produeixen amb molta menys freqüència. La ciutat ha sumat un total de cinc morts en les últimes quatre setmanes, mentre que fa dos mesos es van arribar a registrar fins a 16 defuncions amb tan sols una setmana.

Pel que fa als ingressos als centres hospitalaris de Terrassa, la xifra ha tornat a augmentar després de setmanes a la baixa. Les últimes dades indiques que els ingressos pel virus han augmentat fins a 31 pacients aquests darrers set dies, quan la setmana anterior n’hi havia un total de 17, és a dir que actualment hi ha 14 nous ingressos.

Tot i l’augment dels ingressos, la resta d’indicadors van a la baixa. Aquesta setmana -del 9 al 15 d’abril- s’han registrat un total de 182 nous casos positius, quan la setmana anterior se’n van detectar 222. Dues setmanes abans se’n van registrar, 223 -gairebé el mateix número-, el que indica que s’alenteix la velocitat de reducció. Segons aquesta xifres, el número de nous contagis registrats diaris aquests últims set dies és de 26 nous positius.

El risc de rebrot torna a disminuir després d’un petit repunt just abans de començar les vacances de Setmana Santa: Actualment ha caigut fins a 167 punts, 52 punts menys que la setmana anterior. Malgrat la davallada, la ciutat continuarà en el llindar de risc de rebrot elevat mentre la xifra es mantingui per sobre dels 100 punts. La velocitat de reproducció també torna a baixar després de patir un lleuger repunt. Fa una setmana va arribar a 1,14, però actualment ja torna a situar-se a0’94. Aquesta disminució és una molt bona notícia, ja que quan la xifra es troba per sota d’1, significa que l’epidèmia disminueix.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa