MónTerrassa
Terrassa, seu de la Jornada Catalana de Diagnòstic Prenatal Ecogràfic
  • CA

El proper divendres, 18 de març, Terrassa esdevindrà la seu de la XXIX edició de la Jornada Catalana de Diagnòstic Prenatal Ecogràfic, la qual està organitzada pel Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) i promoguda per la secció d’Ecografia i Medicina Fetal de la Societat Catalana d’Obstetrícia i Ginecologia (SCGO).

La doctora Eva López Quesada, coordinadora d’obstetrícia del servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’HUMT i coordinadora de la jornada i la doctora Salvadora Delgado Rivilla, directora assistencial de l’àmbit quirúrgic de la Fundació Assistencial MútuaTerrassa (FAMT), seran les encarregades de la inauguració oficial de la trobada, la qual es durà a terme a l’auditori municipal de Terrassa (C/ Miquel Vives, 2) entre les 8 i les 13.30h.

La jornada contempla dues sessions -en el marc de les quals se succeiran diverses ponències breus sobre temàtiques relatives al diagnòstic prenatal ecogràfic- així com una darrera part específica de casos clínics ocults. A la primera sessió hi intervindrà la Dra. Beatriz Oteros, metgessa resident del servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’HUMT i en el seu cas parlarà sobre “El repte del diagnòstic de
l’ascites fetal aïllada”.

Entre ambdós blocs, el doctor Oriol Porta, president de la Societat Catalana de Ginecologia i Obstetrícia i cap del servei en qüestió a l’HUMT, pronunciarà unes paraules commemoratives de la XXIX edició de la jornada juntament amb el Dr. Gerard Albaigés, president de la secció d’Ecografia i Medicina Fetal de la SCOG. Al finalitzar la jornada, la Dra. López s’encarregarà de l’entrega de premis així com de la cloenda i acte seguit s’aprofitarà el marc de la trobada per a celebrar l’assemblea de la secció d’Ecografia i Medicina Fetal de la SCOG.

En total com a ponents hi participaran més d’una vintena de professionals provinents de diversos hospitals de Catalunya i Balears i en termes d’assistència és previst que hi prenguin part al voltant de 200 professionals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa