MónTerrassa
Terrassa explica l’oferta de graus universitaris als centres de secundària

Terrassa dona a conèixer la seva oferta de graus universitaris als centres de secundària de la ciutat. Una exposició itinerant aproparà la Terrassa Universitària als i les joves

Des d’aquesta setmana i al llarg de tot el curs acadèmic l’exposició itinerant «Ei TU, atura’t i imagina el teu futur» visitarà tots els instituts i escoles de secundària de Terrassa amb l’objectiu que els nois i noies puguin conèixer quina és la oferta de graus que s’ofereixen als centres universitaris situats al campus de la ciutat i on estan ubicats.


Es tracta d’una iniciativa del Servei d’Universitats de l’Ajuntament de Terrassa, consensuada amb tots els centres del Campus de la Terrassa Universitària, formada per set panells on apareix representada una escola amb diferents imatges i la relació de graus que imparteix. La mostra s’ha ofert a tots els instituts i escoles de secundària de la ciutat perquè puguin escollir quina setmana del curs acadèmic volen acollir-la en el seu centre. L’exposició també es podrà visitar durant la Fira Terrassa tria futur que se celebrarà el proper mes de març.


En aquest sentit, el regidor d’Universitats, Pep Forn ha manifestat que «Aquesta iniciativa és fruit de la bona col·laboració existent entre l’Ajuntament de Terrassa i les escoles del campus universitari i el nostre treball conjunt per posicionar la Terrassa Universitària i apropar la universitat a la ciutadania fomentant així també les vocacions científiques i tècniques, principalment entres les noies».


Terrassa és el segon campus urbà de Catalunya, amb especialitats singulars en multimèdia, aeroespacial, audiovisual i salut, i compta amb prop de 10.000 estudiants de 50 nacionalitats que estudien a les diferents escoles ubicades al campus (Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT-UPC); Facultat d’Òptica i Optometria de Terrassa (FOOT-UPC); Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia (CITM-UPC); Euncet Business School; Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa (EUIT); Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC); Campus Universitari de Salut Mútua Terrassa o l’Escola Universitària de Comerç i Distribució (ESCODI).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa