MónTerrassa
Terrassa, la ciutat del silenci
  • CA
ss

!--akiadsense-->

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; acompanyat de la regidora de Cultura, Rosa Boladeras; ha visitat aquesta tarda l’exposició del fotògraf terrassenc Miquel Llonch “La ciutat del silenci, Miquel”, producció pròpia de l’Ajuntament de Terrassa, que es pot veure a la Sala Muncunill des del 5 de setembre i fins al dia 18 d’octubre i l’exposició, “Present Continu. Peces seleccionades de la Convocatòria Arts Confinades”, comissariada per Laura Castillo, que es pot veure durant les mateixes dates a l’Espaidos de la Sala Muncunill, també produïda per Terrassa Arts Visuals.

“La ciutat del silenci, Miquel” és un projecte format per l’exposició, i una publicació homònima que s’editarà properament, integrada per 35 fotografies de paisatges urbans, retrats de persones i detalls d’objectes i ha estat donada a la ciutat pel seu autor. Per la seva banda, “Present Continu” és una exposició col·lectiva, resultat de la convocatòria ciutadana Arts Confinades. Amb aquesta convocatòria, la Regidoria de Cultura vol donar visibilitat als projectes creatius que va dur a terme la ciutadania terrassenca durant el període de confinament davant la Covid-19. Aquesta convocatòria es va adreçar a la totalitat de la ciutadania terrassenca a partir de 16 anys.

Han estat 12 les peces seleccionades, d’un total de més de 50 propostes rebudes, que exploren l’experiència del confinament a través de fotografia, collage, escultura, vídeo o il·lustració, entre d’altres. La tria de les peces participants ha estat determinada per un comitè de selecció format per Laura Castillo, comissària independent, Imanol Buisan, artista, i Imma Vilches, responsable de Terrassa Arts Visuals. La visita, que ha comptat amb la presència del fotògraf Miquel Llonch i de la comissària de l’exposició “Present Continu”, Laura Castillo, ha tingut lloc a la Sala Muncunill i a l’Espaidos de la Sala Muncunill.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa