MónTerrassa
Terrassa busca espais fora de les escoles per acollir alumnes al setembre
  • CA
Trobada telemàtica del conseller Bargalló amb l'alcalde i regidora d'Educació
Trobada telemàtica del conseller Bargalló amb l’alcalde i regidora d’Educació | Cedida

!--akiadsense-->

Aquest dijous, l’alcalde Jordi Ballart i la regidora d’Educació Teresa Ciurana s’han reunit amb el conseller Josep Bargalló per tractar l’inici del curs escolar 2020-21. A la reunió, el conseller ha garantit el “100% de presencialitat a infantil, primària i ESO, reservant l’ensenyament telemàtic per al batxillerat”.

Així mateix, en cas de rebrot, s’ha informat que el Departament no té “per ara, intenció de tancar escoles, sinó fer confinaments parcials i mesures de suport per a les escoles bressol”. En el curs vinent es crearan nous grups que es mantindran estables durant tot el curs i, per tant, alguns centres necessitaran espai extra.

L’Ajuntament de Terrassa ha assegurat a Bargalló que s’oferirà espais adients als centres que els requereixin, siguin públics o concertats, per tal de garantir les mesures de seguretat. “A Terrassa tenim la gran sort de comptar amb un potent teixit associacitiu i, si és necessari, disposarem d’espais d’entitats i associacions”, ha manifestat Ballart. Per això, subratlla, “és el moment de fer una crida a la col·laboració davant l’emergència educativa i estic convençut que tothom respondrà”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa