MónTerrassa
Terrassa amplia recursos per cobrir més zones de desinfecció a l’exterior
  • CA
Personal de desinfecció d'exteriors de Terrassa
Personal de desinfecció d’exteriors de Terrassa | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

El programa de desinfecció a l’exterior de residències de gent gran, que ha començat aquest dilluns, s’ampliarà a centres residencials per a persones amb capacitats diverses i a les empreses de serveis funeraris.

El Govern municipal ha fet seguiment de les primeres accions de desinfecció de zones exteriors portades a terme a diferents residències de gent gran de la ciutat. El programa continuarà els propers dies i s’ampliarà als exteriors de centres per a persones amb capacitats diverses (la residència La Pineda i quatre pisos tutelats per Prodis), als de les funeràries de la ciutat, tant la pública com les privades, i als de la seu d’Ambulàncies Falk. A més, també es començarà a desinfectar l’entorn del Casal de gent gran de Les Arenes, l’únic d’aquestes característiques que resta obert a la ciutat perquè actualment fa funcions de menjador social i dona servei a unes quaranta persones cada dia.

D’altra banda, a partir de dimecres, l’Ajuntament afegirà dos nous equips, formats per dues persones cadascun, als quatre equips que actualment ja estan duent a terme treballs de desinfecció a diversos espais de la via pública com són els entorns dels hospitals, els CAPs, les estacions i els mercats. D’aquesta manera, la ciutat passarà a tenir en disposició 6 equips de dues persones cadascun, que es mouran amb camions i furgonetes i reforçaran les tasques de neteja desinfectant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa