MónTerrassa
Terrassa acull una sessió oberta per avançar en el Pla de Mobilitat del Vallès
  • CA

Properament es duran a terme noves sessions participatives centrades en els treballs del Pla Específic de Mobilitat del Vallès (PEMV), impulsat per la Generalitat de Catalunya amb la col•laboració dels Consells Comarcals del Vallès Occidental i Vallès Oriental. L’objectiu és definir propostes d’actuació a partir de la primera fase de diagnosi que recull les propostes presentades en les sessions inicials realitzades l’estiu del 2017.

En el cas del Vallès Occidental la sessió tindrà lloc en un acte obert a la ciutadania el dia 30 de gener a les 18h al Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya de Terrassa. Per tal de poder preveure l’assistència i el correcte condicionament de l’espai és necessari fer inscripció prèvia en el següent formulari o bé posar-se en contacte amb l’equip de dinamització del PEMV a l’adreça [email protected]. Les sessions tindran una dinàmica molt participativa per tal que els assistents puguin intervenir en tot el procés del projecte.

El projecte, emmarcat en el Pla Territorial Metropolità de Barcelona, se centra en tres eixos principals. En primer lloc analitzar la mobilitat i com afecta a les infraestructures ja planificades. D’altra banda abordar el transvasament global de passatgers i mercaderies: xarxa viaria, xarxa ferroviària, autobusos interurbans, intercanviadors, polítiques urbanes d’aparcaments, tramvies, plataformes segregades d’autobusos etc. Per últim, analitzar l’efecte d’intercanvi modal de mercaderies que pot suposar la posada en marxa del corredor del Mediterrani.

L’objectiu primordial és dibuixar les infraestructures de mobilitat i els serveis de mobilitat. Es fa referència a que no només es vol concretar la infraestructura necessària, sinó que també es vol establir quin transport públic ha de passar-hi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa