MónTerrassa
Marta Bustos treu partit del seu ull ‘sexy’ per veure de nou el xicot en acció
  • CA

La terrassenca Marta Bustos, que va patir fortes cremades a la cara que li van fer perdre la visió durant prop de 450 dies, continua emocionant-se amb les noves “primeres vegades” que està tenint els darrers dies acompanyada del seu xicot, en David, i veure’l en acció. Després de diverses operacions, primer als Estats Units i, després, a Barcelona, poc a poc ha anat millorant, fins al punt de tornar a entreveure-hi en un ull, el dret.

Aquesta setmana, l’egarenca ha descobert com de “sexy” s’ha convertit en el seu ull bo, i això que ella estava tota il·lusionada amb l’ull de color blau. Però la tendra resposta del seu company li ha fet canviar d’idea. Així ho explica en un nou post a les xarxes socials d’Instagram: “L’altre dia, que en David em mirava, li vaig preguntar: ‘t’agrada el meu ull blau?’. I ell em va respondre: ‘Sí que m’agrada, però ara el meu preferit és el dret, perquè és l’ull que et permet veure’m“. I d’aquesta manera, Bustos reflexionava com “els humans tan preocupats per una cosa tan bàsica com l’estètica” i en canvi com de meravellós és tenir “algú al teu costat que és capaç de veure allò essencial de les coses. Això sí que és sexy”.

I és que gràcies a aquell ull dret, la Marta ha pogut tornar a experimentar una cosa tant senzilla com l’esport. “Ha estat una setmana de segones primeres vegades”, relata emocionada tot explicant que el cap de setmana va poder veure el seu primer partit de futbol americà, dimecres va anar al cinema, i després de molt, molt temps, va poder veure en David jugar a beisbol. “M’emociona poder veure i compartir una cosa tan especial per ell i no sentir que li fallo per quedar-me’n fora”, diu. Per tot plegat, torna a donar les gràcies no només als metges sinó també a totes aquelles persones, anònimes, que van participar en la campanya de recaptació de diners per poder fer front a les múltiples intervencions quirúrgiques que s’ha sotmès i que comencen a tenir el seu efecte positiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa