MónTerrassa
I el tercer premi de la Loteria de Nadal és pel 19517

El tercer premi de la Loteria de Nadal de 2021 ha anat a parar al número 19517.

El sorteig extraordinari de la Loteria de Nadal espanyola es farà, com sempre, el 22 de desembre, dimecres que ve. I s’hi repartiran un total de 2.408 milions d’euros entre els 172 milions de dècims venuts a tot l’estat. El primer premi serà de quatre milions d’euros la sèrie, és a dir, quatre 400.000 euros per dècim. La probabilitat de guanyar el premi és molt baixa, concretament d’un 0,00001%, però el cert és que la història demostra que Catalunya és afortunada en aquest sorteig. 

El primer premi de la loteria espanyola de Nadal ha caigut a Catalunya en diverses ocasions. També han tocat multitud de bitllets premiats dels segons i tercers premis, i evidentment de quarts i de cinquens, ja molt menors. Una de les ciutats més premiades al llarg de la història d’aquesta loteria és Vic, que va obtenir els premis més grans els anys 1972, 1976 i 2005. Aquest any els vigatans esperen mantenir aquesta tradició, igual que ho desitja la resta del país.

Dos primers premis consecutius

L’any passat Catalunya va ser molt afortunada en el sorteig de Nadal. De fet, el número 72897, primer premi del 2020, va repartir 240 milions d’euros a Reus, la capital de la comarca del Baic Camp, on va deixar seixanta sèries. Els més afortunats van ser els 440 treballadors d’una fàbrica situada al petit municipi de Riudecols, que van guanyar 200 milions després de gairebé un any en ERTO. El barri Bonavista de Tarragona també va acaparar una part dels dècims premiats.

A banda, una petita part del segon premi va anar a parar a Barcelona, Vallirana, Badalona i Lleida, i a Ripoll es van vendre quinze sèries del tercer premi. A Sant Boi de Llobregat, Terrassa, Santa Margarida de Montbui i Anglès es van repartir quatre sèries més d’aquest tercer premi. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa