MónTerrassa
“Ho tens aquí”: El vídeo de l’estiu que reforça la identitat del Vallès
  • CA

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha estrenat avui el vídeo de la campanya d’estiu de la comarca, que reforça el sentiment de pertinença i la identitat del Vallès per promocionar el turisme de proximitat. El vídeo porta per títol “Ho tens aquí” i anima a tots els seus ciutadans i ciutadanes a “viure les millors històries a prop de casa, perquè, com diu la lletra de la cançó, ‘som el que vivim, perquè som el que tenim aquí'”, afirmen en un comunicat.

Amb aquesta producció el Consell Comarcal trenca amb les campanyes tradicionals de promoció turística i vol fer reflexionar sobre el nostre entorn, el nostre llegat i el nostre patrimoni. El president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, explica que “vivim a una comarca diversa i a vegades desconeguda, amb molts atractius turístics encara per descobrir i compartir”.

Objectiu: Reforçar el sentiment de pertinença al Vallès

“Aquest estiu hem volgut reforçar el sentiment de pertinença de la comarca i visibilitzar tot el que tenim a través de la vida d’una dona que representa totes les dones del Vallès Occidental”, afegeix Giménez. El vídeo ens proposa un viatge en el temps. Ens explica la història de vida d’una dona, des de que és nena fins a àvia, on pot gaudir de tot el que ofereix el Vallès Occidental en les diferents etapes de la seva vida. El pas del temps es fa evident a través de les imatges, de les accions i dels moments.

En el vídeo hi apareixen els diferents espais naturals de la comarca o alguns dels edificis més emblemàtics de la nostra ciutat, com la Masia Freixa o el mNACTEC.

Més de 55 voluntaris implicats en el vídeo de l’estiu

La cançó ha estat composta expressament per a l’ocasió pel compositor vallesà Mateu Peremiquel i està interpretada per la cantant Mar Puig, de la mà de la productora d’Ullastrell, We Color Music. Hi han participat de forma voluntària més de 55 persones de la comarca i la coral Ohana, que es van apuntar a la crida feta pel Consell Comarcal del Vallès Occidental.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa