MónTerrassa
El temps que farà el dia de Sant Jordi
  • CA

Demà, diada de Sant Jordi, hi haurà alguns ruixats locals, tan de tarda com de matí. Voleu saber on i quan és més probable que plogui? Entreu a la web del Servei de Meteorologia de Catalunya.

De matinada i fins a l’inici del matí s’esperen precipitacions disperses en general, les més continuades al Pirineu i al Prepirineu oriental. A partir d’aleshores s’esperen ruixats de distribució irregular al quadrant nord-est i a punts del Pirineu i del Prepirineu, sobretot a partir de migdia, quan afectaran altres punts de l’interior del territori. Seran d’intensitat entre feble i moderada, i acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants, localment abundants al Pirineu i al Prepirineu oriental (quantitats superiors a 20 mm i de fins a 50 mm). A més, localment aniran acompanyades de tempesta, sobretot des de darrera hora del matí. Cota de neu: 2.200 metres.

Fins a migdia el cel estarà cobert o molt ennuvolat en general, amb núvols menys abundants al terç sud del territori a partir de mig matí. A partir d’aleshores s’obriran clarianes en general i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat a l’interior de la meitat oest, al Pirineu i al Prepirineu, mentre que a la resta quedarà mig o a estones poc ennuvolat, amb núvols més abundants a l’interior.

La temperatura mínima serà similar o pujarà lleugerament. Se situarà entre 1 i 6 ºC al Pirineu, entre 6 i 11 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, i entre 10 i 15 ºC al prelitoral i al litoral. La temperatura màxima serà semblant al Pirineu i Prepirineu i lleugerament més alta a la resta, sobretot al terç sud i a Ponent; se situarà entre 13 i 18 ºC al Pirineu i entre 17 i 22 ºC a la resta del territori, localment més alta al terç sud i a Ponent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa