MónTerrassa
Quin temps ens espera aquest dijous a Terrassa?
  • CA

Quin temps ens espera aquest dijous 10 de març a Terrassa? Plourà o no plourà? Aquesta és la gran qüestió. Aigua en falta després de molts mesos de sequera. Sembla que cauran algunes gotes, però molt poques. En 24 hores no es registraran més de 0,6 litres per metre quadrat. Misèria. Quatre gotes que gairebé no mullaran el carrer. I a quines hores? Si les prediccions del Servei Meteorològic de Catalunya són correctes, les primeres gotes començaran a caure a les 10 del matí, i l’episodi, curt, es perllongarà fins a la una de la tarda. Tot i això, gairebé no caldrà ni agafar el paraigua. Durant la resta del dia no es contemplen més pluges, tampoc lluirà el sol. Serà una jornada amb el cel ben rúfol i gris.

Temperatures suaus

Pel que fa a les temperatures, en cap moment baixaran dels set graus, i en les hores centrals d’aquest dijous poden enlairar-se fins als 13. Així doncs, una jornada més per sumar als mesos de sequera, amb alguna petit brot verd, que reeixirà, si tot ca com fins ara i els meteorològecs l’encerten, el dissabte. Pel dia 10 sí que es preveuen pluges abundants per primer cop en moltes setmanes, que poden arribar ja el divendres a la nit. I, amb una petita pausa el diumenge, continuaran tota la setmana vinent. Dissabte, però, les pluges seran generoses i aguantaran tot el dia. Per tant doncs, moltes de les activitats de carrer del cap de setmana s’hauran de suspendre o ajornar. Les temperatures del dia 12 seran relativament suaus, i es mouran entre els 10 i els 12 graus centígrads. I és que la primavera està cada cop més a prop.

Terrassa ha incrementat les tasques de neteja d’embornals davant les previsions de pluja. L’alcalde Jordi Ballart ha manifestat aquest dimecres, 9 de març, que en els pròxims dies tot apunta que tindrem precipitacions intenses que poden anar acompanyades de borrasques. Per aquest motiu, des de l’empresa municipal d’Eco-Equip s’ha accelerat el buidatge de reixes i embornals arreu de la ciutat, per tal d’evitar possibles inundacions. Els operaris han estat treballant per deixar nets de fulles i branques, i d’altres objectes que puguin obstruir els desguassos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa