MónTerrassa
La notícia més llegida de la setmana a Món Terrassa
  • CA
Mònica Borràs va desaparèixer del seu domicili el passat 7 d’agost | Cedida

!--akiadsense-->

Tres setmanes. Zero pistes. Mònica Borràs, de 49 anys, va desaparèixer el passat 7 d’agost, a les onze de la nit, després d’una discussió domèstica i, a partir d’aquell cop de porta, un silenci llarg, absolut i incomprensible. “No creiem que s’hagi amagat enlloc, no tindria sentit”, diuen fonts del seu entorn, que afegeixen: “en aquest temps se’ns han adreçat algunes persones pel telèfon d’informació. Hi havia testimonis que deien haver-la vist a llocs com Cubelles o Viladecavalls i ho hem fet arribar als Mossos però, de moment, res”.

Els Mossos d’Esquadra han fet dues crides a través de les xarxes socials explicant que “seguim buscant la Mònica que va desaparèixer a Terrassa, fes RT i si tens info truca al 112” el passat dia 24. El primer missatge d’aquest tipus l’havien difós el dia 16, nou dies després que Mònica Borràs desaparegues sense deixar rastre.

Les estranyes circumstàncies de la desaparició de Mònica Borràs, de 49 anys, fan que els Mossos d’Esquadra el considerin un “cas prioritari” per a la unitat d’investigació de la comissaria de Terrassa, segons ha pogut saber Món Terrassa de fonts policials. Passades tres setmanes, els Mossos asseguren que “encara no hi ha cap novetat”, però la policia descarta, d’entrada, que es tracti d’una desaparició voluntària degut a les característiques especials del cas.

Dilluns de la setmana passada, un equip de mossos va escorcollar el contingut de dos telèfons mòbils que utilitzava Mònica Borràs i que es van quedar al domicili de la dona desapareguda. De fet, Mònica Borràs va desaparèixer sense emportar-se ni la documentació, ni les targetes de crèdit, ni el vehicle familiar ni tan sols la medicació diària que necessita. Els Mossos també han pentinat el domicili, al carrer Volta, amb especial atenció als seus objectes personals, inclosa la seva bossa de mà habitual, que també es va deixar a casa.

Fonts del seu entorn confirmen que no s’ha posat en contacte “ni amb la família ni amb els amics” i que no hi ha hagut cap moviment en els comptes bancaris. “No se la pot haver empassat la terra!”, asseguren, mentre agraeixen el suport del veïnat.

Aquesta desaparició sobtada i tan llarga en el temps “no té cap precedent en ella”, asseguren aquestes fonts i és estranya perquè no va acompanyada de mitjans de subsistència ni, en principi, de cap possibilitat d’obtenir-ne. Per ara, no hi ha pistes sòlides. Mònica Borràs pesa entre 85 i 90 quilos, fa 1,70m d’alçada i, en el moment de la seva desaparició, portava el cabell curt, un vestit rosa i sandàlies. Qualsevol persona que pugui aportar alguna informació útil ha de posar-se en contacte amb els Mossos d’Esquadra, al telèfon d’emergències 112 o bé trucar al 609 36 20 83.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa