MónTerrassa
Telstar diu adéu al seu fundador, l’egarenc Ramon Capella
  • CA

Telstar ha informat de la mort del seu fundador i president honorari del Consell d’Administració, l’egarenc Ramon Capella. Nascut a Terrassa l’any 1931, va fundar l’empresa el 1963 després de detectar la oportunitat que existia als primers anys 60 de proveïr el mercat nacional de petites bombes de buit, necessàries per al desenvolupament de les primeres neveres domèstiques i refrigeradors comercials. Capella va rebre el Premi Cambra al Lideratge Empresarial l’any 2012.

Reconegut com un dels 10 principals proveïdors internacionals per a la indústria biofarmacèutica, Telstar desenvolupa solucions completes i integrades d’alta complexitat tecnològica, tant en el disseny i fabricació d’equips com en instal·lacions i plantes farmacèutiques i biotecnològiques. Integra les fases d’enginyeria, consultoria, construcció, instal·lació de sistemes crítics i disseny i fabricació d’equips, formació de professionals, validació, assegurament de la qualitat i posada en marxa.

Amb una sòlida presència internacional, Telstar opera en més de 100 països i disposa de 7 plantes de producció (Espanya, Xina, Estats Units, Regne Unit, França, Holanda i Estònia). A més, té 9 centres de excel·lència tecnològica i 12 centres de serveis d’enginyeria i consultoria, així com també oficines comercials a tot el món. L’any 2011, va inaugurar una nova seu a Terrassa, en unes instal·lacions que ocupen 10.000 metres quadrats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa