MónTerrassa
Una targeta permet visitar 14 obres modernistes en 7 dies
  • CA
4t Premi del Concurs d’Instagram de la Fira Modernista de Terrassa | Mariona Rifà

!--akiadsense-->

Turisme de Barcelona promocionarà el modernisme amb una targeta que permetrà visitar 14 espais d’aquest estil en 7 dies per un preu de 90 euros. La iniciativa s’ha presentat en el marc del saló B-Travel sota la denominació ‘Barcelona Pass Modernisme’. El nou producte està pensat per al visitant repetidor que vol conèixer altres indrets i atractius fora del circuit turístic habitual i que s’interessa per la cultura i per aprofundir en la identitat de la ciutat i del país. Per això inclou l’entrada a 15 edificis modernistes de Barcelona, de Mataró, de Canet de Mar, de Terrassa i de Sitges, a més a més d’una mini guia. La nova targeta suposaria fins a un 50% d’estalvi en la visita a tots aquests edificis.

Des de Turisme de Barcelona s’indica que a partir del document ‘Informe de Repetibilitat’ s’ha observat que el nombre de visitants que repeteixen viatge a Barcelona supera el 50% i ho fan per oci i per motius professionals. La majoria procedeixen d’Espanya, de França i del Regne Unit.

La despesa total durant l’estada per persona i dia augmenta a mesura que visiten més la ciutat, i la partida on destinen més diners és al menjar, independentment del nombre de vegades que visiti Barcelona.

L’arquitectura, la cultura i l’entreteniment ocupen les tres primeres posicions del rànquing de valoració dels visitants amb notes de 9,6 en arquitectura, 8,74 en cultura i 8,52 entreteniment.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa