MónTerrassa
Tarda tenyida de groc amb concert per als presos i exiliats
  • CA
Delia Quartet
Delia Quartet | Cedida

!--akiadsense-->

El pròxim diumenge, dia 15 de març, tindrà lloc el II Concert Groc a Terrassa. Es tracta d’una iniciativa impulsada des de l’ANC, amb la col·laboració d’Òmnium i CDR, que busca recaptar diners per la caixa de solidaritat gestionada per l’Associació Catalana pels Drets Civils, gestionada per familiars i víctimes de la “repressió espanyola”. “Volem recordar tots els presos, exiliats i represaliats que hi ha hagut abans i després de la sentència, així com dels detinguts pel 23S que van estar acusats injustament de terrorisme”, ha manifestat Calala Puig, membre de la comissió de suport de presos i exiliats de l’ANC.

El concert serà a les 18.30h al Teatre Principal i comptarà amb la participació de dos corals de gospel, Gospel Vallès i Tons&Sons, i d’un quartet de saxos, Delia Quartet. Així mateix, hi haurà parlaments per part de les entitats organitzadores, autoritats i algun familiar. L’acte, que tindrà una durada aproximada d’1.30h, clourà amb l’actuació d’una coral formada per 70-80 persones, a títol individual i dirigits per Rosa Maria Ribera, que interpretarà El Cant de la Senyera i Els Segadors.

Gòspel Vallès, al mNACTEC | Gòspel Vallès

!--akiadsense-->

“Ens sembla un bon tancament perquè el públic i podrà participar, en un acte que esperem que sigui distret i variat”, ha subratllat Manel Amela. En aquesta línia s’ha pronunciat també Puig que ha recordat que “volem que en gaudeixin però sobretot volem reclamar que la justícia espanyola torni a la legalitat i deixi de ser un portaveu del govern. És un concert amb un fort component de denúncia de tots els drets polítics i civils que s’han vulnerat per part de l’Estat”.

Aquesta és la segona edició d’un concert que va estrenar-se el març de l’any passat i que va recaptar més de 6.000 euros. Enguany, “perquè ens va saber greu que molta gent es quedés a fora”, s’ha buscat un recinte més ampli -amb el doble d’aforament- amb la voluntat també de recaptar més diners. L’entrada serà gratuïta però es col·locaran quatre urnes al hall del Principal perquè els assistents puguin el que creguin convenient.

Concert Tons&Sons i Cor de Reus | Ramon Navarro

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa