MónTerrassa
Tamara Gorro revela les “terribles experiències” que va viure de petita
  • CA

Tamara Gorro ha tingut els seguidors molt preocupats des que va anunciar que pateix una depressió greu i que se separa del marit, d’Ezequiel Garay, després de més de dotze anys junts i dos fills en comú. La presentadora de televisió i influencer sempre ha estat molt transparent en el seu perfil d’Instagram, el que té ple de confessions íntimes. Ara ha anat més enllà i ha volgut plasmar els seus sentiments també en un llibre. L’ha titulat Cuando el corazón llora, un escrit que sortirà a la venda el pròxim 6 d’abril en el que assegura que s’ha sincerat com mai no havia fet. En el llibre revela alguns dels pitjors episodis de la seva vida, un seguit de traumes que l’han portat a travessar un problema greu de salut mental.

“Ja està el llibre més difícil de la meva vida en prevenda. El dia 6 d’abril el tindreu a totes les llibreries. Hi poso dos cors: un d’ells sencer perquè m’omple d’amor i a la vegada de molt orgull per haver estat capaç d’escriure’l. He estat més d’un any submergida en ell, encara que em vaig plantejar no continuar. Mai no em vaig imaginar que fos capaç de plasmar tant de dolor, de compartir-lo i adonar-me que havia viscut totes aquestes experiències amb un excés de patiment”, reflexiona.

Té clar que el seu entorn més proper se sorprendrà en llegir algunes de les confessions que fa en aquest llibre: “Ha estat molt difícil… Ho he fet per poder conèixer-me i sentir-e lliure. Sóc feliç perquè és una alliberació, però vaig estar a punt de dir que no ho feia perquè em feia por“. En aquest llibre, una mena de diari personal, treu a la llum episodis molt durs sobre la seva vida: “Passes del riure al plor, no pots dormir i et falta l’aire. Ets conscient que alguna cosa a dins teu no va bé. Sembla que ho tens tot, però a dins sents un buit difícil d’explicar”.

Tamara Gorro anuncia la publicació d’un llibre sobre els pitjors moments de la seva vida | Instagram

Un dels capítols més esperats té a veure amb els problemes que hauria viscut quan tenia només cinc anys, els que l’haurien marcat tota la vida: “Vaig haver de viure experiències que no hauria d’haver tingut… així com un episodi terrible quan era adolescent”. Caldrà esperar a la publicació del llibre per conèixer què li va passar i quin impacte ha pogut tenir en la seva vida actual.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa