MónTerrassa
Talls a l’avinguda del Vallès per les obres d’ampliació de la C-58
  • CA

Aquest cap de setmana, operaris estaran treballant en les obres d’ampliació de la C-58, al seu pas per Terrassa, la qual cosa provocarà afectacions al trànsit a l’avinguda del Vallès. Un cop realitzada ja la construcció del viaducte sobre la riera de Les Arenes de Terrassa, la qual ha de servir per donar continuïtat a la calçada lateral que ja es troba en servei, arriba el torn d’efectuar les connexions dels ramals de l’enllaç de l’autopista amb l’avinguda, corresponent a les sortides 17 i 19. Igualment, també s’ha de fer la connexió amb el carrer Anoia, la qual cosa implicarà operacions de demolició o d’afermat dels ramals actuals.

D’aquesta manera, des de dissabte dia 2 d’octubre a les 7 del matí, fins diumenge 3 d’octubre a les quatre de la tarda, les obres ocasionaran diverses restriccions de trànsit. Durant els dos dies, restarà tallat l’accés al carrer Anoia des de l’avinguda Vallès. Des del servei de Mobilitat de l’Ajuntament de Terrassa recomanen que per dirigir-se cap al carrer Colom o al centre comercial caldrà usar el ramal situat al sud de l’autopista i seguir pel carrer Àries.

L’actuació es dividirà en tres fases:

Dissabte, 2 d’octubre, entre les 7 h i les 15 h, es tallarà totalment al trànsit la sortida 19 de l’autopista, així com el ramal d’entrada a l’autopista des del costat oest de l’av. del Vallès. Es recomana als vehicles que procedeixin de Sabadell i es vegin afectats que usin la sortida 17 de l’autopista (costat est de l’av. del Vallès) situant-se prèviament en la seva calçada lateral. Pels vehicles que circulin pel costat oest de l’av. del Vallès en sentit descendent i vulguin entrar a l’autopista, es recomana que continuïn per l’avinguda per agafar tot seguit el ramal d’entrada a l’autopista, sentit Barcelona, i sortir d’ell en el costat est de l’av. del Vallès per, tot seguit, tornar a entrar.

Dissabte, 2 d’octubre, a les 15 h s’obrirà al trànsit la sortida 19 de l’autopista en direcció a l’av. del Vallès, però es mantindrà tallat el ramal d’entrada a l’autopista des del costat oest de l’av. del Vallès, situació que es perllongarà fins a les 9 h de diumenge.

Diumenge, 3 d’octubre, a les 9 h, s’obrirà al trànsit el ramal d’entrada a l’autopista des del costat oest de l’av. del Vallès i es tallarà el ramal d’entrada a l’autopista direcció Manresa des del costat est de l’av. del Vallès. Per tant, es recomana en aquesta fase que els vehicles que vulguin entrar direcció Manresa arribin a l’autopista des del costat oest de l’avinguda.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa