MónTerrassa
Tallers virtuals sobre reciclatge de cosmètics, paper i menjar
  • CA

Del 21 al 29 de novembre es commemora la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR) amb la celebració d’accions de sensibilització sobre la prevenció de residus. En aquest marc el Consorci Residus Vallès ofereix tres tallers virtuals gratuïts relacionats amb el reaprofitament i reciclatge de cosmètics, paper i menjar, per tal de donar una nova vida a diferents productes. Les inscripcions als tallers ja estan obertes mitjançant el formulari que podeu trobar en aquest enllaç.

El president de Residus Vallès i alcalde de Matadepera, Nil López, explica que “fins ara, des del Consorci organitzàvem tallers presencials a l’entorn de la temàtica dels residus a diferents municipis. Enguany, l’escenari Covid obligava a canviar el format i s’ha apostat per una nova oferta virtual via zoom dirigida a tota la població de la comarca. Per això, ens hem plantejat oferir als ciutadans i ciutadanes de la comarca tallers ben originals de reutilització de residus a càrrec de tres emprenedores de la comarca, apostant també així per una política de Responsabilitat Social Corporativa de l’organització”.

Així, es celebraran tres tallers virtuals gratuïts els dies 23, 24 i 26 de novembre relacionats amb el reaprofitament del paper, els cosmètics i el menjar. Tots els tallers són a les 19 hores. Cal inscripció prèvia i s’enviarà enllaç Zoom per assistir-hi.

La programació és la següent:

– 23 de novembre: PREVENIR I REDUIR RESIDUS FENT COSMÈTICS. Coneix quins cosmètics o preparats pots fer a partir de residus com aliments, olis o envasos. Formació teòrica i pràctica de cosmètica i productes d’higiene naturals.

– 24 de novembre: RECICLATGE I REUTILITZACIÓ DE PAPER. DONA UNA NOVA VIDA AL PAPER. Aprèn a enquadernar una llibreta reutilitzant bosses i altres elements de paper amb aquest taller pràctic. Com t’imagines la teva? (es proporcionarà llistat del material necessari).

– 26 de novembre AQUÍ NO ES LLENÇA RES. ENTE S.O.S? Et donem eines per reduir el malbaratament alimentari en l’àmbit familiar i et donem receptes d’aprofitament amb showcooking virtual!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa