MónTerrassa
Tallers de “Cuina sense pares” a Terrassa
  • CA
zz

!--akiadsense-->

La Diputació de Barcelona torna a organitzar tallers de “Cuina sense pares” després que aquesta activitat s’hagués de posposar a causa de l’alerta sanitària del coronavirus. Tot i així, el calendari programat està sotmès a canvis o anul·lacions.

Per aquest mes de novembre es realitzaran tallers a 14 municipis de la província de Barcelona: Mataró, Vic, Santa Eulàlia de Ronçana, Castellbell i el Vilar, Vallbona d’Anoia, Santa Margarida de Montbui, Calella, Sant Feliu de Codines, Granollers, Cardedeu, Cabrera d’Anoia, Terrassa, Vallirana i Manlleu.

Els tallers de “Cuina sense pares” estan pensats perquè joves a partir de 14 anys s’acostin al món culinari a través de receptes saludables i fàcils de dur a terme, amb l’objectiu d’animar-los a posar-se el davantal.

L’activitat té una durada de dues hores, durant les quals es donen un seguit de consells sobre alimentació i s’elaboren plats fàcils, ràpids, saludables i econòmics. Durant la classe pràctica també es difon el web www.cuinasensepares.cat, amb diferents recursos sobre alimentació saludable. Entre altres continguts, s’hi pot trobar un recull de receptes complementat amb un vídeo que mostra el procés d’elaboració de cada plat. També es pot seguir a través del canal Instagram.

Aquests tallers són una de les activitats que Salut Pública de la Diputació de Barcelona ofereix als ajuntaments per fomentar estils de vida saludables entre els joves.

– Terrassa, el dia 27 es realitzen 2 tallers, a les 9 h i a les 11 h, a l’Escola de la Llar (Placeta Rosa Puig, 1).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa