MónTerrassa
Tall de trànsit a un tram del carrer de Sant Antoni de Terrassa
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa ha comunicat que un tram del carrer Sant Antoni de Terrassa restarà tallat al trànsit a partir del dissabte 30 d’octubre fins l’1 de novembre, ambdós inclosos. El tram afectat del carrer serà des del carrer Sant Cristòfol fins al Passeig Comte d’Ègara, en motiu dels treballs de millora en el clavegueram. Així doncs, cap vehicle podrà circular per aquell tram de carrer els dies 30 d’octubre, 31 d’octubre i 1 de novembre, i d’aquesta manera, tots els vehicles que acostumin a circular per aquella via s’hauran de buscar rutes alternatives.

En el cas de venir conduint des del Pont del Passeig i voler girar a la dreta pel carrer Sant Antoni, enlloc d’agafar aquell tram s’haurà de seguir recte fins girar a l’esquerra pel carrer Garcia Humet. Tot just després, girar a la dreta per agafar la via del Passeig Comte d’Ègara, i seguidament, tornar a girar a la dreta per agafar el carrer Passeig.

En el cas de venir amb el vehicle conduint des del carrer Topete i voler seguir recte pel carrer Sant Antoni, tampoc es podrà. Un cop arribats a la Plaça del Doctor Robert, s’haurà de girar a l’esquerra per la via del Passeig Comte d’Ègara, i seguidament, girar a la dreta a l’alçada del carrer Passeig. Si venim del carrer Topete, també es podrà girar a la dreta en direcció el Pont del Passeig des de la Plaça Doctor Robert.

Afectacions a les línies d’autobusos

Les línies d’autobusos de Terrassa també es veuran afectades degut a aquest tall de trànsit. L’Ajuntament ha anunciat que les línies d’autobusos que circulen per aquell carrer també hauran d’agafar rutes alternatives. Les línies que queden afectades durant aquests tres dies son la línia 1, la línia 3, la línia 6, i la línia 7, que es desviaràn per carrers pròxims del carrer Sant Antoni.

Afectacions a les línies d’autobusos | Ajuntament de Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa