MónTerrassa
Tall temporal a l’enllaç entre la C-58 i l’avinguda del Vallès

L’enllaç entre la C-58 i l’avinguda del Vallès estarà tallat al trànsit temporalment en el marc de les obres d’ampliació de l’autopista. Aquest tall serà a partir de les 22:00h d’aquest nit de divendres 17 de desembre fins les 6:00h del matí de dissabte 18, de tal manera que les obres només impediran el pas per aquest enllaç durant 8h.

La Generalitat procedirà a pavimentar el ramal de sortida de la calçada lateral dreta de l’autopista que va a parar al costat oest de l’avinguda del Vallès, en sentit descendent, direcció Can Parellada, així com algunes franges de la calçada descendent del costat oest de l’avinguda del Vallès. Així doncs, es tallarà la circulació d’aquest ramal i la circulació de la calçada descendent del costat oest de l’avinguda del Vallès, entre el ramal d’incorporació a l’autopista direcció Manresa i el ramal d’incorporació a l’autopista direcció Barcelona.

D’aquesta manera, quedarà afectada la alçada en sentit descendent del costat oest de l’avinguda del Vallès i el ramal de sortida de l’autopista que va a parar a aquesta calçada en sentit descendent -direcció Can Parellada-. No s’afectarà a cap altre ramal ni calçada. Per tant, no quedarà afectat al ramal de sortida al costat oest de l’avinguda del Vallès en sentit ascendent -direcció Matadepera-, ni al ramal d’entrada a l’autopista direcció Barcelona des del sentit ascendent de l’avinguda del Vallès.

Les obres en aquest enllaç ja fa temps que s’estant duent a terme. El passat novembre ja es va tallar l’enllaç del 14 al 16 de novembre en horari nocturn per la col·locació de la capa de rodament de l’afermat. Cadascuna de les nits, no s’hi va poder circular entre les 22h i les 6:00h de la matinada de l’endemà. El cap de setmana de l’1 al 3 d’octubre també s’hi van realitzar talls nocturns per tal d’efectuar les connexions dels ramals de l’enllaç de l’autopista amb l’avinguda, corresponent a les sortides 17 i 19.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa