Tall de servei a l'estació de Bellaterra

!--akiadsense-->

Amb motiu d’obres de millora a la infraestructura, el divendres dia nou de març a partir de les 22.30h i els dies 10 i 11 de març s’interromprà el servei d’un tram de la línia S2 (Sabadell) de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). El tram afectat pels treballs de millora és el comprès entre les estacions de Bellaterra i Can Feu | Gràcia de la línia Barcelona-Vallès.

Així doncs, des de les 22.30h de divendres i fins la finalització del servei del diumenge dia 11, FGC oferirà servei d’autobús substitutori, d’una banda, entre les estacions de Bellaterra, Sant Quirze i Can Feu | Gràcia, i de l’altra, entre les estacions de Bellaterra i Universitat Autònoma.

El servei substitutori amb autobús en aquest tram serà la única alteració en el servei de la línia S2 (Sabadell), és a dir, el servei ferroviari en els trams compresos entre Pl. Catalunya i Bellaterra i Can Feu | Gràcia i Sabadell Parc del Nord, funcionarà amb normalitat.

Els treballs que es realitzaran durant aquests dies consisteixen en la instal·lació de dues diagonals (i per tant, quatre canvis d’agulles), una a cada banda de l’estació de Sant Quirze. Aquestes agulles permetran poder oferir el servei ferroviari previst per aquest estiu durant les obres de soterrament de les vies al barri de Can Feu a Sabadell.

Nou comentari

Comparteix