MónTerrassa
La cosina d’Isabel Pantoja la deixa en evidència: “Vaig passar gana per culpa seva”

Sylvia Pantoja ha estat una de les protagonistes d’aquesta edició de Supervivientes. Coneguda per ser la neboda d’Isabel Pantoja, la cantant ha estat la sisena expulsada. En el seu retorn a Espanya, ha concedit una entrevista explosiva a Lecturas que avui veu la llum.

Amb un canvi físic molt important després d’aprimar-se 12 kg durant el concurs, l’artista ha rememorat alguns dels seus pitjors moments. El més greu? Quan va haver de marxar a Mèxic i allà va passar molts problemes econòmics: “La meva arribada allà va ser duríssima i vaig arribar a passar gana”.

Què va passar? Explica que mantenia una bona relació amb la cosina mentre vivia Paquirri. Ara bé, que anys després va veure com Isabel tancava les portes de casa i l’apartava de la seva vida: “Vaig haver de marxar d’Espanya perquè la meva cosina em vetava. Era un veto continu! A Mèxic vaig haver de viure a base dels estalvis que havia aconseguit i cantava a restaurants per sobreviure. El problema és que m’han estafat… A Mèxic no em va servir de res ser una Pantoja. La reina és Rocío Dúrcal, no ella. Em va enganyar”.

Sylvia Pantoja, enfadada a Supervivientes / Telecinco

La relació amb Isabel està completament trencada, fins al punt que revela que no va enviar-li cap missatge de condol en la mort dels seus pares: “Va ser molt lleig que no em digués que li sabia greu”.

Tampoc no té bones paraules cap a Anabel Pantoja, la seva neboda: “Ella és una prepotent. En el concurs he coincidit amb el seu promès, que és molt bon nen. Ara bé, està molt influenciat per ella i no va deixar que m’apropés a ell”. Una entrevista en la que no s’ha tallat a l’hora de carregar contra la seva família.

Nou comentari

Comparteix