MónTerrassa
L’estrella de ‘Supervivientes’ plora desconsolada en directe: “Em sento bruta i em mereixo coses dolentes”
  • CA

Olga Moreno no pot més. La dona d’Antonio David Flores està concursant a Supervivientes des de fa un parell de mesos, unes setmanes molt dures que no fan més que empitjorar. Amb cada cop més gana i menys forces, els problemes de convivència també comencen a passar-li factura.

Durant la gala d’aquest dimecres ha mostrat la seva cara més feble, especialment quan els companys s’han assabentat que Olga ha estat robant menjar aquests últims dies. Se sent molt malament i és per això que durant la gala no podia evitar posar-se a plorar sense consol: “Aquesta està sent la pitjor setmana des que vam començar. Em sento buida, em sento bruta i no sóc així. Em mereixo coses dolentes. No vull parlar més del tema, per això, perquè no vull plorar més. Assumeixo la meva culpa, però no sé què m’està passsant. Tinc molta gana, com tots…”.

Olga Moreno plora desconsolada en ser enxampada / Telecinco

La companya a qui ha robat menjar, Melyssa, deixava clar que no li agrada que Olga l’enganyi: “Em sento trista perquè jo l’estimo i no vull fer-li mal… Ara bé, em costa molt donar la meva confiança i ara, després d’això, necessitaré temps. No vull que se senti malament, però estic molt dolguda i no em surt estar com ho estàvem abans”. Una amistat trencada que sembla que trigarà en recuperar-se del tot.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa