MónTerrassa
Enfrontament desagradable al plató de ‘Supervivientes’: “Ploramiques, no tens ni mitja neurona”

Forta discussió a Supervivientes. El programa està a punt d’acabar, el que fa que el mal rotllo entre els concursants comenci a ser més accentuat. Els nervis estan a flor de pell, però també entre els seus defensors a plató. En el programa d’aquest diumenge, de fet, la gran esbroncada de la nit tenia lloc en els estudis de Telecinco entre Rafa Mora i Anabel Pantoja. Tot començava quan Rafa criticava el seu promès, Omar, que tot just acaba de ser expulsat. El tertulià l’atacava per no haver arribat a la final i a partir d’aquí començaven a dedicar-se retrets.

“Has estat un mal perdedor i un mal company”, etzibava Rafa Mora a Omar. Ell es defensava amb un atac, dient-li que no és ningú per criticar-lo quan el seu concurs tampoc no va ser llarg: “Jo vaig estar a Supervivientes fins que l’audiència va voler. M’hauria quedat fins a la final, no com tu que volies tornar a casa des de la segona setmana!”.

Anabel esclatava per defensar el seu xicot. Com? Demanant a Rafa Mora que mostrés una mica de respecte: “El que hauries de fer és tenir respecte i no parlar així als concursants”. Ara bé, Rafa no feia ni cas a aquesta recomanació: “Aquest respecte haurien de tenir totes les persones que cobren per col·laborar i opinar. Tu vas estar a l’illa només una setmana. Entre els dos no feu ni mig Supervivientes. No feu més que plorar, ploramiques!”. I d’aquí, a un insult encara més fort d’Anabel cap a Rafa: “I tu no tens ni mitja neurona“.

Un enfrontament fort que torna a demostrar la mala relació entre ells, que no fan més que atacar-se sempre que tenen ocasió. Amb Omar expulsat, el protagonisme d’Anabel Pantoja s’ha acabat… però sembla que no així les discussions amb els companys de tertúlia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa