Enfrontament desagradable al plató de ‘Supervivientes’: “Ploramiques, no tens ni mitja neurona”

Els tertulians del programa s'han dit de tot en una discussió que els ha deixat en evidència

Forta discussió a Supervivientes. El programa està a punt d’acabar, el que fa que el mal rotllo entre els concursants comenci a ser més accentuat. Els nervis estan a flor de pell, però també entre els seus defensors a plató. En el programa d’aquest diumenge, de fet, la gran esbroncada de la nit tenia lloc en els estudis de Telecinco entre Rafa Mora i Anabel Pantoja. Tot començava quan Rafa criticava el seu promès, Omar, que tot just acaba de ser expulsat. El tertulià l’atacava per no haver arribat a la final i a partir d’aquí començaven a dedicar-se retrets.

“Has estat un mal perdedor i un mal company”, etzibava Rafa Mora a Omar. Ell es defensava amb un atac, dient-li que no és ningú per criticar-lo quan el seu concurs tampoc no va ser llarg: “Jo vaig estar a Supervivientes fins que l’audiència va voler. M’hauria quedat fins a la final, no com tu que volies tornar a casa des de la segona setmana!”.

Anabel esclatava per defensar el seu xicot. Com? Demanant a Rafa Mora que mostrés una mica de respecte: “El que hauries de fer és tenir respecte i no parlar així als concursants”. Ara bé, Rafa no feia ni cas a aquesta recomanació: “Aquest respecte haurien de tenir totes les persones que cobren per col·laborar i opinar. Tu vas estar a l’illa només una setmana. Entre els dos no feu ni mig Supervivientes. No feu més que plorar, ploramiques!”. I d’aquí, a un insult encara més fort d’Anabel cap a Rafa: “I tu no tens ni mitja neurona“.

Un enfrontament fort que torna a demostrar la mala relació entre ells, que no fan més que atacar-se sempre que tenen ocasió. Amb Omar expulsat, el protagonisme d’Anabel Pantoja s’ha acabat… però sembla que no així les discussions amb els companys de tertúlia.

Nou comentari