MónTerrassa
El ‘Sueldazo’ de l’ONCE reparteix 20.000 euros a Terrassa
Rosa María Morrillo Martínez és qui ha portat la sort a Terrassa des del punt de venda a l’avinguda Barcelona, 180
Rosa María Morrillo Martínez és qui ha portat la sort a Terrassa des del punt de venda a l’avinguda Barcelona, 180 | Google Maps

!--akiadsense-->

L’ONCE ha repartit 20.000 euros a Terrassa al sorteig del ‘Sueldazo’ del Cap de Setmana, de dissabte 26 de maig.

Rosa María Morrillo Martínez, agent venedora dels jocs responsables de l’Organització, és qui ha portat la sort a Terrassa des del punt de venda a l’avinguda Barcelona, 180 (davant del Centre Cívic Montserrat Roig).

Rosa María va vendre un cupó electrònic per TPV (Terminal Punt de Venda), premiat amb 20.000 euros. Gràcies al TPV el client pot escollir, a l’instant, el número que més li agradi.

L’agència de l’ONCE a Terrassa presta serveis a 525 afiliats i compta amb 120 agents venedors dels productes de joc de l’Organització. Enguany, l’ONCE ja ha repartit 24 milions d’euros en premis a Catalunya.

El cupó de l’ONCE ofereix, els caps de setmana, un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros, més 5.000 euros al mes durant 20 anys consecutius a un sol cupó del número i sèrie premiats en la primera extracció. A més, premis de 2.000 euros al mes durant 10 anys consecutius, als quatre cupons dels nombres i sèrie premiats en alguna de les extraccions de la segona a la cinquena. 54 premis de 20.000 euros a les cinc xifres del número premiat a la primera extracció. I premis de 400, 200, 30, quatre i dos euros. Els cupons de l’ONCE es comercialitzen pels 20.000 agents que integren la seva xarxa de vendes. A través del Terminal Punt de Venda (TPV), el client pot triar a més el nombre que més li agradi. També es poden adquirir des de la pàgina web oficial www.juegosonce.es i establiments autoritzats.

Nou comentari

Comparteix