MónTerrassa
Ja ha sortit el tercer cinquè premi de la Loteria de Nadal

Ja ha sortit el tercer cinquè premi de la Loteria de Nadal. La rifa se celebra aquest matí. És el 88509. Ha estat un número ben repartit, amb algun pessic a la província de Barcelona. En concret, a la capital, i a Mongat.

Què no hauries de fer si et toca la Rifa de Nadal i no vols que l’alegria acabi en disgust

No seria el primer cop que una alegria com pot ser disposar d’un núnero premiat acaba en tragèdia. Si més no, els diners no acaben en solucions sinó en problemes. Hi ha algunes coses de calaix que cal tenir molt presents si avui els Nens de San Ildefonso us han cantat un dels números que porteu.

Donar-li el dècim a una altra persona perquè te’l guardi no és pas una idea btillant, malgrat que li puguis tenir tota la confiança del món. No oblidis que el dècim és al portador i que, per tant, qui tingui el dècim n’és el propietari legal. El millor és guardar-lo en un lloc segur. Els diners poden treure un dimoni que es pprti dins.

Dir-li a tothom que t’ha tocat la Loteria, malgrat la temptació de voler compartir la felicitat amb altres persones. El silenci pot ser el teu millor aliat. Com més ho diguis, més possibilitats hi ha que et demanin diners i, fins i tot, que els lladres es fixin en tu..

Deixar la feina pel premi. Viure sense ingressos habituals po ser molt difícil. Clar que tot depèn dels diners obtinguts. S’ha de pensar molt, i en fred.

Gastar molts diners i oblidar-te d’invertir-los. Encara que pensis que és el moment de gastar i córrer riscos, no ho és. Inverteix de manera segura, així multiplicaràs els guanys.

Llençar el dècim si està trencat. Si se t’ha trencat, no vol dir que no valgui. L’has d’enviar a la Societat Estatal Loteries i Apostes de l’Estat, que són els qui determinen si pots cobrar-lo o no.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa