MónTerrassa
Ja ha sortit el segon premi de la Loteria de Nadal
  • CA

El segon premi és de 1.250.000 euros per sèrie, 125.000 al dècim. És el número 04074. I ha deixat un bon pessic a Catalunya, a la província de Girona.

Ja van arribar al lloc on es fa el sorteig, el Teatro Real de Madrid, fa vuit dies

Entre els elements que caracteritzen el Sorteig de Nadal el de la Grossa, hi ha uns bombos espectaculars. Ja van arribar al lloc on es fa el sorteig, el Teatro Real de Madrid, fa vuit dies. De manera que tot s’ha pogut anar revisant i preparant per avui, el gran dia, i perquè res falli. Bombos, les boles, la tremuja i la resta dels elements havien d’estar en perfecte estat, i és que milers de persones segueixen el sorteog en directe, a les cadires de la platea, des de la televisió, des de la ràdio, dels dels aparells mòbils, des de l’ordinador de casa o des del portàtil. I ha anar escoltant aquella cantarella tan típica dels Niños de San Ildefonso, una tonada que tots tenimn dins el nostre cervell. No hi ha milions i més milions a repartir com en altres sortejos, tot i que si toca t’arregla la vida, i bé, però té quelcom més especial que qualsevol altre.

Les característiques del bombo gros

El bombo més gran se situa en un lloc preeminent, central, i és que dins seu s’hi han encabit ni més ni menys que 100.000 bolesamb els núneros, en un procés meticulós i súper controlat. Hi han de ser totes. Voleu saber quan es va fabricar? Doncs ja té uns anys, tants com setze. És de 2006. I de què està fet? D’un aliatge de llautó i bronze. Quina és la seva alçada? Un total de 2,64 metres. I l’amplada? 2,11 metres. I el pes aproximat? 850 kg. El diàmetre de l’esfera? 1,58 m. Totes les boles són de fusta de boix, amb els números gravats en làser i amb el mateix pes (3 grams) i la mateixa mida (18 mm).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa