MónTerrassa
Ja ha sortit el quart cinquè premi de la Loteria de Nadal
  • CA

Ja ha sortit el quart cinquè premi de la Loteria de Nadal, ara mateix al Teatre del Retiro de Madrid. És el número 38454. El principal municipi agraciat ha estat Tarragona, amb 120 sèries venudes.

La Loteria reparteix diners, però també moltes anècdotes

La Loteria de Nadal també deixa moltes alegries per aquelles persones que guanyin diners amb el sorteig, però també deixa moltes anècdotes. I en algunes ocasions, aquestes anècdotes han vingut donades pels mateixos Niños de San Ildefonso, els encarregats de cantar els números i els diners corresponents cada 22 de desembre. En més d’un ocasió, algun nen o nena s’ha equivocat a l’hora de cantar els números, ja bé sigui pels nervis d’estar al Teatro Real de Madrid, per una distracció, o per algun altre motiu.

Alguns errors o anècdotes dels Niños de San Ildefonso

L’any 2014, per exemple, una de les nenes de San Ildefonso es va quedar encallada en cantar un número. Ho va intentar, però els números no li sortien. Davant d’això, juntament amb els nervis i la tensió, la jove va començar a plorar. Els adults que estaven també dalt de l’escenari la van consolar. Va beure un vas d’aigua, i va poder dir el número. El sorteig va continuar sense problemes.

També s’han de tenir en compte les vegades que alguna de les boles, que s’extrauen d’una en una del bombo, s’ha quedat encallada o bé ha caigut al terra. Tot i que això ha succeït múltiples vegades, cal recordar l’any 2006 quan una de les boles va anar a parar en una de les plantes de decoració de l’escenari.

Però si s’ha de recordar un error “gordo”, cal remuntar-se a l’any 1954, quan es va cantar erròniament el número que corresponia ni més ni menys que al Gordo. El número premiat, el 04.073, es va cantar malament. I se li va adjudicar un premi de 10.000 pessetes, en lloc de 200.000. L’error es va solucionar immediatament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa