MónTerrassa
[SORTEIG] Món Terrassa proposa tastar vermuts mentre es miren els Minyons
  • CA
Des d'aquí es podran seguir els castellers a la Plaça Vella de Terrassa mentre es fa un tast de vermuts premiats
Des d’aquí es podran seguir els castellers a la Plaça Vella de Terrassa mentre es fa un tast de vermuts premiats | Món Terrassa

!--akiadsense-->

Aquest diumenge 17 de novembre és la diada castellera dels Minyons de Terrassa a la Plaça Vella del municipi i segurament des d’on millor es poden seguir és des de la redacció de Món Terrassa a la mateixa Plaça Vella, pràcticament una ‘llotja’ sobre la plaça.

La proposta del diari terrassenc és temptadora: fer un tast de vermuts dels Premis Vinari, mentre es contemplen els castells que aixecaran els Minyons de Terrassa, els Castellers de Sants i els Castellers de Sant Cugat.

El tast el dirigirà Ester Bachs, a partir de les 11.45h, amb el vermut Fontalia, que va obtenir un Vinari d’Or en la categoria de blancs en l’edició 2019, el vermut Cisa, que va aconseguir el Gran Vinari d’Or, el millor dels millors en l’edició d’enguany i també el vermut Dos Déus que també va obtenir el màxim guardó però en l’edició de 2017.

Per poder-hi assistir, Món Terrassa sorteja a través d’instagram 5 entrades dobles. Només cal posar m’agrada al post del sorteig i etiquetar a la persona que voleu que us acompanyi.

⚠️ SORTEIG ⚠️ Guanya una entrada doble per assistir a un tast dirigit per @esterbachs dels millors ? vermuts de Catalunya, guanyadors dels Premis Vinari, mentre gaudeixes en directe de la Diada dels @minyons. Serà el pròxim diumenge 17 de novembre (11.45 hores) a la redacció de MónTerrassa, la “llotja de la Plaça Vella”, amb unes vistes privilegiades a la plaça. ?? Disposem en total de 5 entrades dobles! Participa ARA! ? COM PARTICIPAR? Segueix el perfil de @mon.terrassa. Comenta ? en aquesta publicació amb qui voldries assistir al tast amb menció a l’usuari. ➡️ El tast compta amb el suport de @casaevaristo i s’hi podran tastar els següents vermuts: Vermut Fontàlia @prioratlab Vermut Dos Deus @vermouthdosdeus Vermouth Cisa @vermouthcisa ➡️ També es podrà tastar el vermut amb el sifó Geiser i productes de @refrescossanmy. També s’inclourà el regal d’un lot de productes Sanmy! ? Tens temps per participar fins el divendres 15 de novembre a les 12.00 hores. D’entre tots els comentaris que compleixin amb els requisits sortiran els 5 guanyadors a través d’un sorteig aleatori. Contactarem a través de missatge privat d’Instagram amb els guanyadors. Molta sort! ☘️ ______________________________ #monterrassa #terrassa #igersterrassa #terrassaturisme #igersvalles #igerscatalunya #igerscatalonia #descobreixcatalunya #catalunyaexperience #sorteig #sorteigram #sorteo #vermut #vermuts #premisvinari #catalunya #instagram #webstagram #instalike #instagood #instadaily

A post shared by Món Terrassa (@mon.terrassa) on

El tast de vermut compta amb el suport de Casa Evaristo i tot els assistents s’emportaran un lot de productes Sanmy.

El resultat del sorteig es coneixerà divendres a les 12h i es contactarà amb els guanyadors de forma privada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa