MónTerrassa
Una presentadora molt famosa revela les surrealistes manies que té: “He de fer el pi abans de cada programa”
  • CA

Sonsoles Ónega és una de les presentadores de moda. Cada dia triomfa a Telecinco a Ya es mediodía, un magazín d’actualitat que manté enganxats els teleespectadors després d’El Programa de Ana Rosa. Natural i molt sincera, Sonsoles ha aconseguit una legió de fans que també han seguit la seva intervenció a Volverte a ver.

Carlos Sobera ha fet una entrevista molt personal a la seva companya gràcies a la qual hem pogut conèixer alguns dels seus secrets. Entre ells, destaca que hagi confessat ser molt supersticiosa. De fet, ha explicat que té unes rutines molt curioses que necessita complir abans de cada programa.

Ha revelat quines són les seves manies més extravagants: “Faig el pi per relaxar-me abans del programa. Inverteix el corrent sanguini i veig la vida d’una altra manera… Ara ho faig menys perquè em posen moltes faldilles”, reconeixia. A més a més, també tindria el costum d’entrar a plató amb un moneder amb creus, una polsera i castanyes somalles”, un seguit d’amulets sense els que pot presentar bé.

Sonsoles Ónega reconeix que necessita fer el pi abans de cada programa / Telecinco

I com a bona supersticiosa, tampoc no passa per sota de les escales: “Si veig un gat negre, m’he d’aturar i abraçar un arbre. Sóc molt supersticiosa, és cert, però és que això fa que vagi per la vida més lenta”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa