MónTerrassa
S’obren a Terrassa 3 punts d’acollida a gran escala per a persones vulnerables
  • CA

La Policia Municipal i els Serveis Socials, amb la col·laboració de l’Assemblea local de la Creu Roja de Terrassa, estan actius des d’ahir a la nit per oferir a les persones en situació d’indefensió social llocs d’acollida adients. Ja des d’aquest matí, que la temperatura era de 0 o per sota de 0 graus, s’ha aplicat el Protocol de Fred.

La Policia Municipal ha visitat els llocs on hi acostuma haver-hi persones que viuen en condicions habitacionals precàries per valorar necessitats i oferir suport. Tant durant la nit passada com la d’avui, Creu Roja també sortirà al carrer per dur a terme aquesta tasca, i oferir l’Andana com aixopluc a aquestes persones que ho necessitin.

En previsió que la situació es perllongui, l’Ajuntament ha preparat també tres punts d’acollida a gran escala, per a la població en general, en cas d’emergència. Aquests punts serien el Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany, el Centre Cívic President Macià, i el pavelló de la Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa.

Els centres sanitaris de la ciutat, per la seva banda, estan preparats amb els seus propis plans de contingència per fer front a situacions d’excepcionalitat com les d’aquest episodi de neu. El Comitè d’Emergències Municipal es tornarà a reunir demà a les 8 a l’Ajuntament per fer seguiment de la situació i prendre noves mesures en cas necessari.

L’Ajuntament de Terrassa recorda a la ciutadania la necessitat d’actuar amb prudència, evitant desplaçaments innecessaris i seguint els consells d’autoprotecció al web municipal (http://www.terrassa.cat/com-actuar-en-cas-de-nevades-i- glacades). A més, les a les xarxes socials municipals de Facebook www.facebook.com/ajterrassa i Twitter (@trsemergencies i @ajterrassa), aniran informant de les darreres novetats. Excepcionalment, el servei d’atenció telefònica del 010, demà estarà operatiu a partir de les 6 del matí.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Sergi a febrer 28, 2018 | 00:25
    Sergi febrer 28, 2018 | 00:25
    Ahh està bé això, però les demés nits no son el nostre problema no? Quan plou no pasa res, quan hi han nits gelades no pasa res... Va home va... Ningú sense sostre cap nit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa