MónTerrassa
S’obre un punt de vacunació massiva a Terrassa sense cita prèvia

Aquest dilluns a la tarda, el Centre Cívic Montserrat Roig de Terrassa iniciarà una setmana intensa. S’ha decidit obrir fins el pròxim divendres un punt de vacunació massiva per tal d’accelerar la vacunació contra la Covid. Atès que les vacances estant fent baixar el ritme de vacunació i les vacunes ja es troben disponibles, des del Consorci Sanitari de Terrassa s’ha optat per obrir un espai sense cita prèvia.

Així, qualsevol persona de Terrassa i de la demarcació podrà acostar-se a l’equipament municipal sense haver de reservar cita per rebre la primera dosi de la vacuna. Els horaris seran de 9 a 13 i de 15 a 19.30h. El CAP Sant Genís de Rubí també obre punt sense cita prèvia tota la setmana (de dimarts a dijous de 15 a 19.30h).

Aquesta acció està especialment dirigida als joves de 12 a 15 anys i també a les embarassades. Però és oberta a tothom. En el primer cas, cal que vagin acompanyats d’un progenitor o tutor legal. I es remarca que si s’injecta la primera dosi del vaccí aquesta setmana, l’infant podrà iniciar el nou curs escolar amb la pauta ja completa i immunitzat. En el segon cas, les dones gestants han de portar el carnet de vacunació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa