MónTerrassa
Situació de perill per ratxes fortes de vent
  • CA

El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) ha emès una situciació de Perill per vent, per dilluns i per dimarts. Terrassa i la comarca del Vallès Occidental en patiran les conseqüències. Serà entre les sis del matí i les sis de la tarda el dia 27. I entre les sis i el migdia el dimarts 28. Tamnateix, segons el Servei Meteorològic de Catalunya, el risc és només d’1 en una escala de sis. Però l’avís de ris s’emet com a mesura de segutetat i perquè les administracions i la población estiguin a l’aguait.

Llindar que es pot superar

Ratxa màxima > 20 metres per segon-

Descripció

El vent bufarà de component oest. El llindar d’avís és possible que se superi sobretot a cotes altes.

Predicció general per Catalunya

Fins a migdia hi haurà bandes de núvols alts i mitjans que deixaran el cel poc o mig ennuvolat. A partir de llavors s’aclariarà arreu, tret de punts del litoral i prelitoral on persistiran. Independentment, al vessant nord del Pirineu el cel es mantindrà molt ennuvolat o cobert durant tot el dia, així com a altres punts de l’extrem nord de la serralada.

S’espera precipitació al vessant nord del Pirineu i n’és possible a la resta de l’extrem nord de la serralada fins al vespre. Serà d’intensitat feble i acumularà quantitats minses o localment poc abundants. La cota de neu es situarà entorn dels 2.400 metres, lleugerament més alta al centre de la jornada.

Temperatura mínima lleugerament més alta, si be localment l’ascens serà moderat a Ponent. La maxima quedarà semblant.

La visibilitat serà entre bona i excel·lent en general, si bé a l’extrem nord del Pirineu, sobretot al vessant nord, es mantindrà regular o localment dolenta al llarg del dia. A banda, fins a primera hora del matí hi haurà alguna boirina a fondalades del nord de la depressió Central.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Català a desembre 27, 2021 | 09:15
    Català desembre 27, 2021 | 09:15
    De ponent, ni vent ni gent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa