MónTerrassa
I el sisè cinquè premi de la Loteria de Nadal és el 89053
  • CA

I el sisè cinquè premi de la Loteria de Nadal ha correspost al número 89053

El volcà de la Palma

La nevada de ‘Filomena’ o l’erupció del volcà de La Palma, entre els números més buscats per al sorteig de Nadal.

Segons ha informat aquest dijous l’administració de Loterías Castillo, els números més populars aquest any 2021 són el 80121, en referència al dia que va començar la nevada del temporal ‘Filomena’ a Madrid i el 19921, data en què el volcà de La Palma va entrar en erupció.

L’administració també recorda que l’esport sol ser present a la loteria de Nadal. Així, aquest any el fitxatge de Lionel Messi pel París Saint-Germain, on llueix el dorsal número 30, ha provocat que el desè 00030 sigui un altre dels més sol·licitats.

Pel que fa a les terminacions favorites per al sorteig del 2021, la companyia ha assenyalat que són el 13, el 15 i el 17, i ha afegit que el 5 i el 7 continuen sent més elegits pels participants del sorteig de Nadal

També ha destacat que les dates vinculades a la pandèmia del coronavirus marquen les cerques un any més i ha assenyalat que alguns dècims com el dia de l’administració de la primera vacuna a Espanya, el primer cas confirmat al món o l’inici i final del Estat d’Alarma han estat esgotats.

El 75% dels joves participaran en el sorteig de la Loteria de Nadal amb una despesa de 65 euros, segons un estudi.

A través d’una enquesta realitzada a 1.000 persones a Espanya (500 homes i 500 dones) d’entre 18 a 65 anys, l’informe conclou que el 71% dels consultats consideren quelcom important comprar loteria per Nadal.

Pel que fa als números més buscats, el 37% dels compradors tria un número diferent cada any, seguit del 25% que es decanta per números aleatoris que no hi guarden cap tipus d’associació personal. El 80% dels adquireix la seva butlleta a les administracions de loteria, seguit del 28% que es decanta per comprar-la en un bar o associació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa