Sis estudiants de màster i graus de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) han estat seleccionats per l’empresa Henkel per participar amb més de 30 professionals d’aquesta companyia en Fresh Connection, una competició global a la que han de desenvolupar la planificació estratègica d’una empresa multinacional per tal d’obtenir els millors resultats.

Fresh Connection tindrà lloc els dies 8 i 9 d’octubre a les instal·lacions de l’ESEIAAT de la Universitat Politècnica de Catalunya·BarcelonaTech (UPC) L’objectiu d’aquesta competició organitzada per l’empresa Henkel és formar professionals de l’empresa en Supply Chain, un procés a través del qual es planifica, es controla i es posen en funcionament les operacions de la xarxa de subministrament, tot i rendibilitzant al màxim la relació entre beneficis i costos. E

ls sis estudiants de l’ESEIAAT formaran part d’algun dels cinc equips multidisciplinaris composats per professionals de diferents àrees de l’empresa Henkel i competiran per realitzar el pla estratègic que generi el millor retorn econòmic. Els estudiants i les estudiants de l’ESEIAAT són Nil Busquets, Enric Cura, Clara Escrivà, Alícia Galarraga, Andrea Pérez i Aleix Yébens. Tots sis han estat triats per la seva motivació i aportaran el seu talent, la seva creativitat i els seus coneixements per aconseguir el millor projecte. De fet, la major part d’aquests sis estudiants estan cursant a l’ESEIAAT dobles màsters en tecnologies industrials o aeroespacials combinats amb el màster en Organització Industrial. I és que aquesta iniciativa de Henkel també pretén reclutar nous talents. De fet, en funció dels resultats de la prova, alguns dels sis estudiants podrien acabar formant part d’aquesta empresa.

Nou comentari