MónTerrassa
S’inicien els treballs de neteja de males herbes i residus a dos eixos de Terrassa
Treballs que s’estan fent a l’avinguda del Vallès
Treballs que s’estan fent a l’avinguda del Vallès | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

Des d’aquest dijous i durant les dues properes setmanes, l’Ajuntament executarà treballs de desbrossada de vegetació adventícia i arbustiva i també en la recollida dels residus que s’han acumulat a la ronda de Ponent i l’avinguda del Vallès, dos dels principals eixos de comunicació de la ciutat.

El pla inclou també la retirada de vegetació arbustiva en una franja de dos metres dins la llera de la riera del Palau per evitar que aquesta envaeixin les voreres i les calçades laterals. A més de treballar en les vies principals, també s’actuarà en carrers adjacents a l’avinguda del Vallès i la ronda Ponent. D’aquesta manera, es netejaran algunes zones i solars que, en ser terrenys sense ús, han vist créixer de manera espontània la seva vegetació, especialment arran del confinament decretat per la pandèmia de la Covid-19.

Neteja de la cuneta

Prèviament, ja s’han executat, en les darreres dues setmanes, els treballs de neteja de la cuneta de recollida d’aigües pluvials per sota la via de Renfe a la ronda de Ponent, tasca que inclou el re-perfilat del talús superior a aquesta i que evitarà la caiguda de terres a l’esmentada cuneta i la vorera que uneix els barris de Can Boada i la Maurina.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa