MónTerrassa
El sindicat SPPM-CAT alerta de la falta d’agents policials per la Festa Major de Terrassa
  • CA
Un cotxe policial creuat al carrer de l’Església, dins de l’operatiu de protecció en actes multitudinaris | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

El sindicat SPPM-CAT de la Policia Municipal de Terrassa ha volgut exposar la situació en què es troba el cos policial ara que arriba la Festa Major de Terrassa. “Com sempre, la falta de seguretat acompanyarà tots els actes de la Festa, per culpa de l’enorme dèficit de 130 policies que pateix la nostra plantilla”, ha manifestat Justiniano Villarán, president de la secció sindical. Explica que “actes multitudinaris com El Jove o els concerts estrella es cobriran amb una xifra ridícula d’agents, posant en perill la seguretat dels assistents i dels mateixos policies”.

El sindicat retreu a l’Ajuntament que “com sempre, no dubta a acturar fora del que marca el nostre conveni, perjudicant els nostres drets laborals”, i ho exemplifiquen dien que “s’han canviat agents de torn amb menys de 48 hores d’antel·lació, quelcom prohibit pel conveni. A més, aquests canvis no han estat pactats amb els afectats sinó que s’han imposat de forma unilateral, saltant-se els acords de funcionaris i la conciliació laboral dels agents”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa